Logowanie dla studentów

Dolina Koszykowa

Get an MBA, get ready for changes. Wykreuj realną zmianę w rozwoju zawodowym.

Z przyjemnością informujemy, że Szkoła Biznesu Politechniki uruchomiła program rozwoju przedsiębiorczości i innowacyjności dla studentów i absolwentów pod nazwą "Dolina Koszykowa".

W ramach inicjatywy "Dolina Koszykowa" umożliwiamy naszym studentom i alumnom urzeczywistnienie ich pomysłów biznesowych wpierając ich merytorycznie oraz wynajmując przestrzeń dla organizacji działań start-up'owych.

Oto dwa przykłady kreatywności i innowacyjności absolwentów Szkoły Biznesu Politechniki Warszawskiej. Start-upy, które prezentujemy powstały jako kontynuacja pomysłów studentów prezentowanych w ramach projektów końcowych podczas studiów Executive MBA 2013.

 

Luceos Intelligence sp. z o.o. oferuje innowacyjne oprogramowanie dla małych i średnich przedsiębiorstw usprawniające proces zarządzania pracownikami terenowymi. Flagowy produkt firmy jest Luceos Smart Service Management, ktory zdobył między innymi wyróżnienie w konkursie „Technologia przyszłości”. System oferowany jest w modelu SaaS. Wspiera on cały cykl sprzedaży od przygotowywania ofert przez planowanie zleceń, raporty i rekomendacje kolejnych prac. Luceos Intelligence to intuicyjny system, który automatyzuje proces rozwoju przedsiębiorstw  zapewniając szybki zwrot z inwestycji.  Wiecej infomacji.

Artykuł


Start-up o nazwie Wristy Technologies SA ma na celu wprowadzenie innowacyjnego komunikatora GSM o nazwie Wristy™, który na nowo odkrywa sposób komunikacji z bliskimi. Komunikator Wristy™ został zaprojektowany w taki sposób, by – niezależnie od wieku i dotychczasowych nawyków związanych z użytkowaniem telefonów komórkowych – mógł być sprawnie obsługiwany przez każdego.

 

Artykuł


Nasz adres

Szkoła Biznesu Politechniki Warszawskiej
ul. Koszykowa 79, 02-008 Warszawa
Biuro obsługi programów i rekrutacji:
tel. +48 22 234 70 89

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

×